Sniff – En dogblog och lathund till vovvevärlden


Ännu en Dogwash på marknaden!
Saturday, May 26, 2007, 12:52 am
Filed under: Nyheter

  

Sedan ungefär fem år tillbaks så finns Dogwash i flera europeiska länder där det har blivit ett populärt hjälpmedel för hundägare med skitiga jyckar. Här i Sverige ligger vi tyvärr lite efter på den här marknaden men nyligen så har landets tredje maskin installerats precis utanför Ingelstads köpcenter i Norrköping. Hit kan hundägare nu åka för att få tvätta sin hund i automaten, som osökt nog påminner lite smått om en biltvätt av “gör det själv”-variant.  

Dogwash erbjuder både schampoo/balsam samt föning efteråt och sägs ha flera fördelar jämfört med att bada hunden hemma i badkaret. Förutom att man slipper leriga tassar på golvet och hår i avloppet, så tycks det vara speciellt omtyckt att det är så pass skonsamt för ryggen. Här behöver du nämligen varken lyfta i den tunga hunden eller arbeta med böjd rygg, för att inte glömma hur mycket säkrare hunden står på det fullt gummibeklädda golvet i kabinen.

Vill du tvätta din hund med hjälp av en Dogwash? De andra två maskinerna finns utplacerade i Stockholm på Statoil-macken Frescati samt i Uppsala på Djurfysiokliniken.

Advertisements

Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: