Sniff – En dogblog och lathund till vovvevärlden


Få koll på träningen
Tuesday, May 29, 2007, 3:03 pm
Filed under: Hundsporter, Prylar & Shopping

Företaget Uncab har inriktat sig på att sälja en del saker som speciellt kan komma till användning för den aktiva hundägaren och bland annat så har man tagit fram denna smarta träningsdagbok efter många kunders önskemål. 

Boken är försedd med särskilda sidor som är tänkta för planering och analysering av hela det kommande året, alla dess månader och samtliga veckor. Dessutom är sidorna inte datumförsedda, det får man istället fylla i på egen hand, vilket gör att du kan börja använda boken när som helst på året utan att behöva få en massa tomma blad som inte kommer till användning. På så vis får du ut så mycket som möjligt av din bok.

Varje veckouppslag är för övrigt försett med rutor och linjer där man ska fylla i saker som vilken typ av aktivitet man har tränat, hur länge, för vilken tränare, temperatur, vilopuls, hundens form för dagen och mycket mer. Allt för att underlätta så att du på enklast möjliga sätt kan få koll på din träning!

Träningsdagboken är i A5 format och sägs passa för alla olika typer av hundträning. Vid köp av flera böcker så blir priset dessutom billigare så varför inte samla dina vänner, kurskamrater, sökgruppen eller agilitylaget och beställa till er allihopa på en och samma gång?

Pris: 145:- exkl frakt

Advertisements

Leave a Comment so far
Leave a comment



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s



%d bloggers like this: