Sniff – En dogblog och lathund till vovvevärlden


Billig universaltvål hos SweCat
Monday, June 4, 2007, 4:44 pm
Filed under: Prylar & Shopping

Galltvålen har snabbt gjort sig förtjänt av ett mycket gott rykte och det är ingen överdrift att säga att den fungerar till det mesta som man kan behöva använda en tvål till i hemmet – inklusive alla användningsområden som har med hund att göra. Med enbart naturliga ämnen så som kokosolja, palmolja samt oxgalla (!) så har tvålen nämligen utmärkta egenskaper för fläckborttagning och alla typer av rengöring.

Faktiskt så kan du till och med använda tvålen i duschen om du så vill och om inte annat så är den alldeles perfekt till att tvätta hunden med. Vita pälsar blir verkligen vita igen och det sägs även att tvålen har gjort livet betydligt enklare för hundar med allergier eller klåda. På hemsidan skriver en hundägare till och med att hon inte längre behöver medicinera sin hund efter att hon började använda galltvål istället för det vanliga hundschampoot.

Dessutom så är det inte bara hunden själv som du kan få ordentligt ren med galltvål – Den ska fungera precis lika bra till att tvätta all utrustning med och ta bort envisa fläckar som löptiken lämnat efter sig. Hos postorderföretaget SweCat, som även har ett litet utbud av hundsaker utöver allt för kissen, har man dessutom rabatt på tvålen just nu. Passa på!

Pris: 29:- exkl frakt


Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: