Sniff – En dogblog och lathund till vovvevärlden


Björn Borg blev biten av hund
Monday, June 11, 2007, 1:07 pm
Filed under: Nyheter

I lördags så hade Björn Borg och hans fru Patricia en grillfest på sin tomt i Ingarö, strax utanför Stockholm, och enligt flera tidningar så var det då som han plötsligt blev attackerad av en hund och skadades så illa att han fick föras i ilfart till sjukhus.

Attacken som man talar om var dock inte riktad mot Björn Borg egentligen – utan mot parets golden retriever Lipton. Hunden som ska ha gått till angrepp var för övrigt en schäfer som ägs av en av Patricias väninnor som också var med på festen. Olyckan skedde därför när Björn Borg försökte att rädda Lipton från den andra hunden genom att bända upp dess käftar. Dessvärre så slutade det med att han själv fick ett ordentligt bett i vaden.

Enligt läkarna på Nacka sjukhus ska såret ha varit mycket djupt och på grund av dess omfattning så hade skadorna kunnat bli livshotande om bettet hade tagit i magen eller halsen istället. Nu kommer därför bli nödvändigt att Björn Borg vilar i upp till sex veckor och man har varit tvungna till att ställa in samtliga inplanerade uppvisningsmatcher. Hunden Lipton ska enligt uppgift ha klarat sig bra.

Källa: GT Expressen och helagotland.se.

Advertisements

Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: