Sniff – En dogblog och lathund till vovvevärlden


Rottweiler attackerade papillon
Thursday, June 21, 2007, 6:47 pm
Filed under: Nyheter

I tisdags så blev den 6 år gamla papillonen Coocie svårt skadad när hon attackerades av en rottweiler i Åmål, och det var inte heller första gången – På juldagen 2004 så höggs tiken i halsen av precis samma rottweiler och vid det tillfället ska det ha varit nära att hon miste livet. Den här gången är det ännu oklart om hon kommer att klara sig och hennes ena framben blev så illa sargat under attacken att det inte gick att rädda. 

Attacken ägde rum när Coocies matte Annika Andersson hade bundit sin hund en kort stund utanför en frisör i centrala Åmål. När hon var inne i salongen så såg hon dock hur ägaren med rottweilern passerade men trots att hon genast sprang ut så var det redan försent. Rottweilern, som ägaren inte hade haft ork att hålla, hade redan nått fram till Coocie och skakade henne ilsket fram och tillbaks i munnen.

Ingen polis hade möjlighet att komma till platsen efter attacken men Annika såg till att anmäla händelsen och båda hundägarna har fått lämna sina versioner av händelsen. Kvinnan som äger rottweilern hävdar att hon aldrig hann se den lilla papillonen utanför frisersalongen innan attacken redan var ett faktum. Oavsett så kommer hon enligt lag att bli skyldig till att ersätta kostnaderna för veterinärvård.

Källa: nwt.se

Advertisements

1 Comment so far
Leave a comment

[…] Papillonen Coocie är på benen igen tisdag 26 juni 2007, 2:52 pm Sparat under: Nyheter Som ni kanske minns så blev den lilla papillontiken Coocie attackerad av en rottweiler när hon satt bunden utanför […]

Pingback by Sniff - En dogblog och lathund till vovvevärlden
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: