Sniff – En dogblog och lathund till vovvevärlden


SBK på webb-TV och radio
Wednesday, June 27, 2007, 6:36 pm
Filed under: Hundsporter

I samband med SM i lydnad och agility så sände Svenska Brukshundklubben för första gången webb-TV och webb-radio i samarbete med Tommy Sport. Det här var dock enbart en första testsändning och man har nu meddelat att SBK kommer att komma igång med egna sändningar från hela landet i slutet på sommaren. Det kommer då att sändas program varje dag där man kommer att mixa friskt bland ting som intervjuer, frågesporter, fakta, frågestunder och tävlingar. Enskilda klubbar och medlemmar kommer också få möjlighet till att sända in helt egna program som ska sändas.

Det här är förståss en glädjande nyhet för alla hundintresserade och ännu trevligare är det att det kommer att vara helt gratis att se på sändningarna. Starten för verksamheten kommer att bli i samband med SM i bruks och IPO den 23-25 augusti och man kommer då att finna mer information på SBK’s hemsida, www.brukshundklubben.se.

Ännu några som har planerat att satsa på TV-sändningar är för övrigt välkända Canis. Mer om det ska de berätta i nästa nummer av tidningen med samma namn.  

Advertisements

Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: