Sniff – En dogblog och lathund till vovvevärlden


Bortsprungen schäfervalp!
Thursday, June 28, 2007, 12:39 pm
Filed under: Nyheter, Uncategorized

I söndags kväll tog Camilla Dahleman från Östersund en promenad i skogen intill hennes föräldrars hus i Ås. När hon gick där på stigen med sina två hundar lekandes kring sig, en sju år gammal groenendael och en fem månaders schäfervalp, så hände plötsligt det som varje hundägare räds – Valpen Tiffi försvann spårlöst och har ännu inte blivit funnen trots ihärdigt letande.

Enligt Camilla var det som om Tiffi gick upp i rök. Valpen hade hela tiden sprungit runt henne och varit strax framför eller bakom, men rätt som det var när hon stannade för att vänta in Tiffi så dök hon inte upp. När Camilla inte heller lyckats finna den lilla schäfern efter att hon sökt av ett stort område kring skogsstigen så kontaktades vänner, släkt och familj i närheten som letade långt in på natten på måndagen. Dagen därpå så var det dessutom flera stycken som stannade kvar och fortsatte sökandet, men med samma dåliga resultat.

Man har även kontaktat polisen ett flertal gånger och bett dom om hjälp i sökandet men de har hela tiden sagt nej. Istället så har man satt upp flygblad med bilder på valpen, annonserat i lokalpressen och under gårdagen så kontaktade Camilla till och med en spåkvinna. Hon hävdade att valpen har fastnat under några stenar strax intill stigen så nu har Camilla tagit ledigt från jobbet för att kunna leta mer noggrant.

Källa: Länstidningen i Östersund

Advertisements

1 Comment so far
Leave a comment

Men asså försvan den bara så där….Gud vad läskigt stakars deej!!:( men har du kollat igenom hela skogen? men att hon har fasnat under stenar tror jag inte på för: min farmors katt som heter mysan försvan och då gick hon till en sån här spårkvinna och sa att den hade blivit dödat och så men att en spårkvinna asså hon kan ha fel för om din hund hade fasnat under stenar så hade hon pipit och då hade du hört och gått din och kollat!!! så jag tror att den där kvinnan har fel!? jag tror det!!! hoppas att du hittar hene!!! MEN VAD TASKIGT ATT POLISEN INTE KUNDE HJÄLPA TILL ASSÅÅÅH JAG BLIR SÅ GALEN men vart var du när du var ute med dom????//Mikaela

Comment by Mikaela
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: