Sniff – En dogblog och lathund till vovvevärlden


5 åriga Tiffany hittades ihjälbiten
Friday, July 13, 2007, 10:25 pm
Filed under: Nyheter

Under förmiddagen igår så försvann fem år gamla Tiffany Pauley från sitt hem i staden Carollton i USA. Flickan hade Downs syndrom och efter att hennes mor hade anmält henne som försvunnen vid klockan 11.09, lokal tid, så började polisen genast att leta med både helikoptrar och sökhundar. Man sände även ut ett inspelat telefonmeddelande till alla hushåll i närheten av där Tiffany bodde.

Drygt tre timmar senare fick en man bara ett par hus bort en rejäl chock när han gick ut för att ta in sina hundar och upptäckte att den försvunna lilla flickan fanns i hans trädgård. Hennes livlösa och sargade kropp låg precis intill mannens rottweiler, som enligt uppgift var bunden vid en kraftig kedja men som dessvärre hade lyckats bita ihjäl Tiffany. Förundersökningen visar på att flickan själv har gått fram till hunden som då har reagerat mycket aggressivt.

Mannen hade även två andra hundar, en pitbull och en schäfer, i trädgården men man tror inte att dessa har varit inblandade i attacken. Den lokala polisen beslagtog dock alla tre hundarna men hundägaren kommer antagligen inte att behöva stå till svars för det som skett eftersom han höll hundarna på ett korrekt sätt. Det fanns visserligen inget staket runt trädgården – men att hundarna var kopplade vid långa kedjor som gjorde att de bara kunde gå runt på gården anses vara tillräckligt.

Källa: Aftonbladet och 11Alive.com

Advertisements

Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: