Sniff – En dogblog och lathund till vovvevärlden


Storbrittaniens största hund?
Friday, July 13, 2007, 12:50 am
Filed under: Nyheter

       

Samson, en tre år gammal blandras mellan newfoundlandshund samt grand danois, bor tillsammans med sina ägare Julie och Ray Woods i staden Boston i England och han är verkligen ingen liten vovve. Med sina drygt 120 kilo, och 1,82 cm på bakbenen, så diskuteras det om han inte möjligtvis är Storbrittaniens allra största hund. Även om detta är respektingivande så är dock Samson from som ett lamm och skulle aldrig göra en fluga förnär säger matte själv.

Hur stor Samson kommer att bli är det ännu ingen som vet eftersom han enligt uppgift fotfarande växer men han kan redan nu bära ett regntäcke för mindre hästar på sina dagliga promenader på nästan en och en halv mil. Äter en hel del gör han också som man kan förstå och paret Woods handlar därför hundfoder för inte mindre än 800 kronor i månaden för att kunna mätta sin fyrbenta jätte.

Om vi kommer att se Samson i Guiness World Records någon gång framöver återstår dock att se – Särskilt eftersom man har beslutat att ta bort rekordet om världens tyngsta hund sedan det resulterade i att folk gödde upp sina hundar i hopp om att erövra titeln.

Källa: Expressen och Daily Mail


Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: