Sniff – En dogblog och lathund till vovvevärlden


Erbjudande hos DAMMs Bokklubb
Tuesday, July 31, 2007, 4:07 pm
Filed under: Prylar & Shopping

Just nu har DAMMs Bokklubb ett erbjudande som är svårt att motstå om man är förtjust i böcker i allmänhet, och då särskilt de som handlar om hund. Blir du medlem inom fem dagar så får du nämligen köpa två böcker, som du väljer bland nio bestämda titlar, för enbart 9 kronor styck exlusive frakt – Dessutom så får du en väska samt DVD filmen Sök på köpet.

Bland de billiga böckerna som man kan välja på så finns exempelvis boken “Fy hundan!” där vi får läsa om 139 olika hundar och de hyss som de hittar på när matte eller husse vänder ryggen till. Kanske är det den perfekta presenten till den nyblivna hundägaren som tror sig ha fått ett monster istället för valp och behöver bli påmind om att det alltid kan vara värre?

Att bli medlem i bokklubben är helt gratis och du kan när som helst säga upp ditt medlemskap eller avsäga dig månadsutskicken utan några som helst förpliktelser. Andra förmåner är att du kan köpa en hel mängd böcker till ytterst trevliga medlemspriser, vilket bland annat innefattar titlar som: Hundens sju åldrar, Sy & sticka till hunden, Bli herre över din hund, Du och din hund och Valpskolan på DVD.

Läs mer om erbjudandet.

Advertisements

Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: